Onze Cattery. En waar kunt u ons vinden?

De aanschaf van onze unieke cinnamon ocicat kater James heeft gezorgd voor een nog steeds voortdurende fascinatie voor het ras "ocicat". Ons werd gelukkig de gelegenheid geboden met James en zijn lilac vriendin Robin een fokprogramma te starten. In 1999 werden de eerste stappen gezet en zo ontstond Cattery Oci van Diem.

Natuurlijk verandert er veel in de loop der jaren. We hebben afscheid genomen van een aantal katten en een (klein) legertje ocicatkittens. Onze geliefde James en Robin zijn helaas, op een gezegende leeftijd, overleden. Andere katers en poezen zijn gepensioneerd en zijn gelukkig met hun nieuwe carrière bij de nieuwe eigenaars. Soms blijven gepensioneerde poezen bij ons, ze helpen de moeders met het opvoeden van de kittens. Ze zijn geweldige poezen: open, sociaal en prachtig om te zien.

Op dit moment zijn Meulicats Dawn of Oci van Diem, Siena Oci van Diem en Calumet Cats Romee Oci van Diem. De partner van onze poezen is Calumet Cats Nayan Oci van Diem. Voor meer info zie ons tabblad Fokdieren.

Waar staan we voor?
Wij doen ons uiterste best de gezondheid en schoonheid van onze katten en onze kittens te waarborgen. Onze fokkatten worden getest op PRA, FelV en FIV en zo nodig op HCM en PKD. Ze worden regelmatig gecontroleerd door de dierenarts. Wij zoeken de partners voor onze katten met zorg uit.

Waar kunt u ons vinden?
Wij wonen in Winterswijk, Dr. Enklaarstraat 2, 7101 PW WINTERSWIJK.

Telefonisch zijn we te bereiken op 06-21825286 of email ons via info@ocicats.nl

 

Terug knop