Onze Cattery. En waar kunt u ons vinden?

De aanschaf van onze unieke cinnamon ocicat kater James heeft gezorgd voor een nog steeds voortdurende fascinatie voor het ras "ocicat". Ons werd gelukkig de gelegenheid geboden met James en zijn lilac vriendin Robin een fokprogramma te starten. In 1999 werden de eerste stappen gezet en zo ontstond Cattery Oci van Diem.

Natuurlijk verandert er veel in de loop der jaren. We hebben afscheid genomen van een aantal katten en een (klein) legertje ocicatkittens. Onze geliefde James en Robin zijn helaas, op een gezegende leeftijd, overleden. Andere katers en poezen zijn gepensioneerd en zijn gelukkig met hun nieuwe carrière bij de nieuwe eigenaars. Twee gepensioneerde poezen blijven bij ons: onze schitterende Mei-Lan Oci van Diem en haar dochter Ulysa Oci van Diem. Deze voormalige fokpoezen hebben ons een aantal prachtige kittens geschonken. Ze zijn geweldige poezen: open, sociaal en prachtig om te zien. Een sieraad voor het ras.

Onze poezen Stardust, Dawn en Silverstar zijn nu de poezen die voor nageslacht gaan zorgen. Voor meer info zie ons tabblad Fokdieren.

Waar staan we voor?
Wij doen ons uiterste best de gezondheid en schoonheid van onze katten en onze kittens te waarborgen. Onze fokkatten worden getest op PRA, FelV en FIV en zo nodig op HCM en PKD. Ze worden regelmatig gecontroleerd door de dierenarts. Wij zoeken de partners voor onze katten met zorg uit zodat inteelt tot een minimum wordt beperkt.

Waar kunt u ons vinden?
Wij wonen in Winterswijk, Dr. Enklaarstraat 2, 7101 PW WINTERSWIJK.

Telefonisch zijn we te bereiken op 0543 - 531465 's avonds na 18.00 uur en in het weekend.

Terug knop