Onze fokdieren

  • Dawn
  • Siena
  • Romee
  • Nayan

Meulicats Dawn of Oci van Diem ( geboren 8-10-2017 )

 

Dawn is een geweldige fokpoes gebleken. Haar zachtaardige en op mensen gerichte karakter geeft ze door aan haar kids. Ze is, heel belangrijk, een geweldige moeder. Haar kittens zijn lief, aanhalig maar vooral ondeugend en nieuwsgierig. De poesjes en katertjes die Dawn tot nu heeft gehad, samen met haar partner Fenix, zijn allemaal chocolate spotted.

In Dawn zien we haar prachtige grootmoeder Calumet Cats Joy of Oci van Diem terug. Een lang en sterk lijfje. De prachtige kop met een glanzende chocolate spotted vacht herinnert ons aan de prachtige en zachtaardige Calumet Cats Beau, haar opa.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA. Het testen van Dawn is daarom niet nodig.


 

 

 

Siena Oci van Diem ( geboren 25-5-2023)

Siena is een prachtige tawny spotted poes. Haar moeder Meulicats Black Ivory of Oci van Diem en haar vader Calumet Cats Fenix of Oci van Diem. Siena heeft de schitterende amberkleurige ogen van haar moeder en mooie duidelijke zwarte stippen waardoor ze niet over het hoofd is te zien. Ze is zeer aanhankelijk en zachtaardig, maar wat een boefje. Het duurt nog wel tot de zomer van 2024 voordat we haar eerste kittens kunnen verwelkomen. Haar toekomstige partner is Calumet Cats Nayan.

 

 

 

Calumet Cats Romee of Oci van Diem ( geboren 27-05-2023)

Romee is een prachtige tawny spotted poes. Haar moeder Oci van Diem Indian Summer en haar vader Moosegrove Xavier.
Romee heeft prachtige grote amberkleurige ogen en duidelijke zwarte stippen. Wij zijn verheugd over de samenwerking tussen de Catteries Calumet Cats en Moosegrove. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid gekregen om Romee te verwelkomen.
Romee zal in de loop van 2024 haar eerste kittens gaan verwelkomen.

 

Calumet Cats Nayan of Oci van Diem (geboren 17-05-2023)

Nayan is een veelbelovende chocolate spotted kater, met schitterende okerkleurige ogen. De ouders zijn DotDotDotSwaps en Calumet Cats Silver Pizazz. Nayan neemt de taak over van onze kater Fenix. We hopen medio 2024 zijn eerste kittens te verwelkomen. Fenix mag nu van zijn welverdiende pensioen genieten samen met zijn nieuwe vriendin.

Nayan maakt deel uit van een uitwisselprogramma met de cattery Calumet Cats van eigenaar Fran Volkman, Verenigde Staten. Fran heeft dit samen met de cattery DotDotDot mogelijk gemaakt.

 

 

 

Terug knop