Onze fokdieren

  • Dawn
  • Stardust
  • Silverstar
  • Fenix

Meulicats Dawn of Oci van Diem ( geboren 8-10-2017 )

 

Nu nog jong, maar erg veelbelovend. In haar zien we haar prachtige grootmoeder Calument Cats Joy of Oci van Diem terug. Een lang en sterk lijfje, prachtige kop met een glanzende chocolate spotted vacht. We kijken erg uit naar haar kittens volgend jaar.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA. Het testen van Dawn is daarom niet nodig. Natuurlijk wordt Dawn getest op FelV en FIV als ze begint met het fokprogramma.

 

 

 

Stardust Oci van Diem ( geboren 21-11-2014 )

Deze dochter van Ulysa en Yenoa Oci van Diem is een zilver chocolate poes. In Stardust haar stamboom vinden we al onze geliefde ocicatten terug. Vanaf de grondleggers van onze cattery James en Robin. Daarom is ze voor ons zo kostbaar.

Stardust heeft een prachtige zijdezachte glanzende vacht. Haar ogen zijn echter het meest opvallend. Schitterende amberkleurige amandelvorige ogen. Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA dus is het testen van Stardust niet nodig.

 

 

Silverstar Oci van Diem ( geboren 29-12-2017)

Silverstar is de dochter van Stardust Oci van Diem en Calumet Cats Beau of Oci van Diem. Nu nog jong, maar zeer veelbelovend. Haar vacht is schitterend zilver chocolate spotted. Volgend jaar zien we met spanning uit naar haar kittens.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA dus is het testen van Silverstar niet nodig. Natuurlijk wordt Silverstar getest op FelV en FIV als ze gaat deelnemen aan ons fokprogramma.

 

 

Calumet Cats Fenix of Oci van Diem (geboren 21-03-2018)

Half juli 2018 is onze cattery uitgebreid met een prachtig chocolate spotted katertje. Deze kleine kerel is veilig afgeleverd door Christian de pet transporter vanuit de VS.
Fenix is onderdeel van een kitten ruil met Fran Volkman. Eerder is een van onze kittens Magic Bo-Jo Oci van Diem verhuisd naar de Calumet Cats cattery om daar voor nageslacht te zorgen.

Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Fran. Het heeft gezorgd voor een aantal schitterende katten.

 

 

We hopen dat Fenix zich goed blijft ontwikkelen en vanaf volgend jaar samen met onze poezen kan zorgen voor prachtige en gezonde kittens.

 

 

Terug knop