Onze fokdieren

  • Dawn
  • Ivy
  • ?
  • Fenix

Meulicats Dawn of Oci van Diem ( geboren 8-10-2017 )

 

Dawn is een geweldige fokpoes gebleken. Haar zachtaardige en op mensen gerichte karakter geeft ze door aan haar kids. Ze is, heel belangrijk, een geweldige moeder. Haar kittens zijn lief, aanhalig maar vooral ondeugend en nieuwsgierig. De poesjes en katertjes die Dawn tot nu heeft gehad, samen met haar partner Fenix, zijn allemaal chocolate spotted.

In Dawn zien we haar prachtige grootmoeder Calumet Cats Joy of Oci van Diem terug. Een lang en sterk lijfje. De prachtige kop met een glanzende chocolate spotted vacht herinnert ons aan de prachtige en zachtaardige Calumet Cats Beau, haar opa.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA. Het testen van Dawn is daarom niet nodig.


 

 

 

Meulicats Black Ivory of Oci van Diem ( geboren 03-11-2019)

Ivy is een prachtige tawny spotted poes van de bevriende cattery Meulicats. Met haar schitterende amberkleurige ogen en haar zwarte stippen is ze niet over het hoofd te zien. Ze is zeer aanhankelijk en zachtaardig.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA dus is het testen van Black Ivory niet nodig.

 

 

Meer informatie volgt spoedig.

 

Calumet Cats Fenix of Oci van Diem (geboren 21-03-2018)

In juni 2018 is Fenix onze cattery komen versterken. Vanuit zijn geboorteland de VS is hij, als 3 maanden oud kitten, met pet transporter Christian naar Nederland gekomen.
Fenix heeft zich ontwikkeld tot een mooie, lieve kater. Door de jaren heen heeft hij voor prachtige kittens gezorgd samen met onze poezen.
Een paar van zijn kittens, Indian summer and Sir James zijn naar de VS gegaan om te worden ingezet in het fokprogramma van Fran Volkman, de Calumet Cats Cattery.

In november verwachten wij zijn laatste kittens. De moeder is zijn partner Dawn. Samen hebben ze voor schitterende chocolate ocicat kittens gezorgd. Fenix is nu 5 jaar en er klaar voor om van zijn pensioen te genieten.

Denk je deze prachtige en lieve kater een goede 2de levensfase te kunnen geven, neem dan kontakt op. Fenix is gescand op HCM, PKD en getest op PRA.

 

Terug knop