Onze fokdieren

  • Dawn
  • Ivy
  • Kisou
  • Fenix

Meulicats Dawn of Oci van Diem ( geboren 8-10-2017 )

 

Dawn is een geweldige fokpoes gebleken. Haar zachtaardige en op mensen gerichte karakter geeft ze door aan haar kids. Ze is, heel belangrijk, een geweldige moeder. Haar kittens zijn lief, aanhalig maar vooral ondeugend en nieuwsgierig. De poesjes en katertjes die Dawn tot nu heeft gehad, samen met haar partner Fenix, zijn allemaal chocolate spotted.

In Dawn zien we haar prachtige grootmoeder Calumet Cats Joy of Oci van Diem terug. Een lang en sterk lijfje. De prachtige kop met een glanzende chocolate spotted vacht herinnert ons aan de prachtige en zachtaardige Calumet Cats Beau, haar opa.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA. Het testen van Dawn is daarom niet nodig.


 

 

 

Meulicats Black Ivory of Oci van Diem ( geboren 03-11-2019)

Ivy is een prachtige tawny spotted poes van de bevriende cattery Meulicats. Met haar schitterende amberkleurige ogen en haar zwarte stippen is ze niet over het hoofd te zien. Ze is zeer aanhankelijk en zachtaardig.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA dus is het testen van Black Ivory niet nodig.

 

 

Kisou Oci van Diem (geboren 07-11-2019)

Kisou is de dochter van Meulicats Dawn en Calumet Cats Fenix of Oci van Diem. Ze is een pittige poes en weet wat ze wil. Maar oh zo lief met al haar ondeugende streken. Haar vacht is prachtig, zijdezacht en glanzend chocolate spotted.

Haar ouders/grootouders zijn allen getest op HCM, PKD en PRA dus is het testen van Kisou niet nodig.

 

 

Calumet Cats Fenix of Oci van Diem (geboren 21-03-2018)

Half juli 2018 is onze cattery uitgebreid met een prachtig chocolate spotted katertje. Deze prachtige kerel is veilig afgeleverd door Christian de pet transporter vanuit de VS.
Fenix is onderdeel van een kitten ruil met Fran Volkman. Eerder is een van onze kittens Magic Bo-Jo Oci van Diem verhuisd naar de Calumet Cats cattery om daar voor nageslacht te zorgen. Met succes, volgens Fran.

Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Fran. Het heeft gezorgd voor een aantal schitterende katten. Niet alleen goede fokdieren, maar door het geweldige karakter ook fijne vrienden voor ons gezin.

Fenix is nu volwassen. Sterk lijfje met een schitterende chocolate kleur vacht. Hij heeft een zacht karakter, aanhalig en houdt van knuffels.

Fenix is getest op PKD en gescand op HCM, beide negatief.

 

 

Terug knop